Tapiñas Carn: 937 859 746
Tapiñas Peix: 937 357 389
VIU By Tapiñas: 937 839 296

Cuina de mercat a Terrassa

Si t’encanta el peix i el marisc, has de venir a coneixer Tapiñas Peix

Marisqueria Terrassa

Tapiñas Tapes, Peixos i Marisc, un restaurant de cuina de mercat a Terrassa amb encant, ple de detalls i amb uns plats que sorprendran fins al paladar més exigent.

Experts en gastronomia. Tenim el que més t’agrada

Un ambient íntim i acollidor

En el nostre establiment podràs gaudir de la millor gastronomia mediterrània, en un ambient amb estil, molt íntim i acollidor. El nostre saló és perfecte tant per a parelles que vulguin gaudir d’una romàntica vetllada, com per a grups d’amics o famílies que es reuneixen en entorn d’una taula per degustar un menjar informal. Cuidem de tots els detalls, començant pels espais i sense oblidar-nos dels plats, que són els principals protagonistes.

Experts en gastronomia. Tenim el que més t’agrada

Vivers de marisc

A Tapiñas Peix disposem de tres vivers d’ostres i marisc viu de gran qualitat. Amb això volem posar de manifest la gran frescor de les nostres creacions i el sabor de les propostes que et realitzem.

RESTAURANT PER ESDEVENIMENTS I GRUPS

Si vols organitzar un esdeveniment especial i sorprendre els teus convidats amb un menjar informal però de qualitat, pregunta’ns. Disposem de diverses sales, que són perfectes per reunions familiars, festejar esdeveniments o per celebrar sopars d’empresa.