Tapiñas Carn: 937 859 746
Tapiñas Peix: 937 357 389
VIU By Tapiñas: 937 839 296

Restaurant de cuina tradicional a Terrassa

Si ets un amant de la carn a la brasa, el nostre restaurant és el teu principal aliat

Restaurant de cuina tradicional a Terrassa

Et donem la benvinguda a Tapiñas Tradicional Carn i et convidem a descobrir l’autèntic sabor de la carn a la brasa. Som un  restaurant de cuina tradicional a Terrassa que posa a la teva disposició el millor sabor, les millors matèries primeres i una decoració única i original. Vine a coneixe'ns i endinsa’t en un lloc ple d’estil i gastronomia, on els sabors es fonen amb la tradició i la innovació al mateix temps.

Sabor

Al nostre restaurant fem culte als sabors de sempre,  tots els plats estan elaborats amb molta cura i estima. La nostra oferta gastronòmica està basada en receptes saboroses, fresques i saludables. Busquem les millors matèries primeres al mercat i les portem fins a la nostra cuina, on donem forma a plats únics. Pots triar la carta o els nostres menús, el que tu vulguis.

 

 

 

EL LLOC PERFECTE PER A GRUPS

Si vols gaudir d’un dinar o sopar amb la millor companyia i tenir intimitat, t’agradarà saber que el nostre local disposa de diverses sales reservades, ideals per a grups o reunions d’entre 20 i 34 persones.

A més, completem les nostres instal·lacions amb una àrea de jocs infantils, on els petits podran veure la televisió o jugar de forma segura sense que així corrin cap risc i sense sortir al carrer.

VULL FER UNA RESERVA