Menu Viu by Tapiñas

A Viu by Tapiñas tenim dos menús que et permetran conèixer l'essència del nostre restaurant, el menú VIU i el menú diari.
El menú VIU es composa de tres tapetes de primer a escollir entre unes 12/14 opcions, son petites tapetes que et permeten gaudir d’un primer plat ben variat y un segon plat a escollir també entre unes 12/14 opcions on hi trobaràs carn i peix, aquest menú inclou les postres, vi i aigua. Està disponible tots els dies de la setmana migdia i vespre. Preu: 25,90€ (el servei a la terrassa es veurà incrementat amb un 5%)
El menú diari, és un menú amb sis opcions de primer i la mateixa quantitat d'opcions de segon, un menú variat per tots els gustos, aquest menú inclou les postres i una beguda. Disponible de dilluns a divendres migdia Preu: 15,90€ (el servei a la terrassa es veurà incrementat amb un 5%)
El menús els trobaràs sempre actualitzats a la nostra pàgina d’Instagram @tapinasrestaurants
MENU VIU
Primers
Amanida d'espinacs amb cruixent de beicon, panses, ametlles i formatge de cabra
Tàrtar de tres tomàquets amb feta, cogombre i pesto de menta
Amanida russa
Tàrtar de tonyina amb guacamole, chia i poma
Hummus d'alfàbrega amb bastonets de crudités
Xips de carxofa amb sal de vi
Croquetó de mongetes del ganxet i botifarra de perol amb parmentier de romaní
Crema de brandada de bacallà amb melmelada de pebrots del piquillo
Fideuà de verduretes
Tagliatella a la gorgonzola amb perles de mozzarella
Caneló de confit d'ànec amb pasta brick i compota de pera
Musclos a la valenciana
Salmorejo amb mango i formatge emmental
Risotto de sobrassada
Navalles a la planxa amb all i julivert
Segons
Bacallà amb cigrons i alls tendres
Calamars a la planxa amb espaguetis de verdures
Cueta de rap a la marinera amb musclos
Filet de llobarro a la planxa amb verduretes
Salmó noruec a la planxa amb ceba al porto i salsa teriyaki
Timbal de sepia amb parmentier d'albergínia
Costelletes i mitjanes de cabrit arrebossades amb xips de patata i maionesa d'alfàbrega
Cua de vaca al vi negre
Garrinet al forn a la segoviana
Entrecot de vaca al pebre verd
Secret ibèric amb salsa de pistatxos
Melós de vedella amb bolets
Steack tartar de mitjana de vaca amb rovell d'ou de guatlla
Peus de porc guisats amb bolets
Les postres
Fruita de temporada
'Torrijas' amb gelat de llet merengada
Pastís de pastanaga amb coulis de mango
Flam de coco i ametlles
Flamet de cel amb nata i crocanti
Trufes amb nata
Coulant de xocolata amb gelat de vainilla
Pastís de formatge amb coulis de gerds
Tiramisú
Gelats variats
Aquest menú inclou pa i una beguda
ESCOLLIR TRES TAPES DE PRIMER, UN SEGON I UNES POSTRES
25,50 IVA INCLÒS
El servei a la terrassa del Passeig es veurà incrementat amb un 5%