Tapiñas Carn: 937 859 746
Tapiñas Peix: 937 357 389
VIU By Tapiñas: 937 839 296

Menu Viu by Tapiñas

Menu Viu by Tapiñas aquesta setmana

A Viu by Tapiñas tenim dos menús que et permetran conèixer l'essència del nostre restaurant, el menú VIU i el menú diari.

El menú VIU es composa de tres tapetes de primer a escollir entre unes 12/14 opcions, son petites tapetes que et permeten gaudir d’un primer plat ben variat y un segon plat a escollir també entre unes 12/14 opcions on hi trobaràs carn i peix, aquest menú inclou les postres, vi i aigua. Està disponible tots els dies de la setmana migdia i vespre. Preu: 25,90€ (el servei a la terrassa es veurà incrementat amb un 5%)

El menú diari, és un menú amb sis opcions de primer i la mateixa quantitat d'opcions de segon, un menú variat per tots els gustos, aquest menú inclou les postres i una beguda. Disponible de dilluns a divendres migdia Preu: 15,90€ (el servei a la terrassa es veurà incrementat amb un 5%)

El menús els trobaràs sempre actualitzats a la nostra pàgina d’Instagram @tapinasrestaurants

 

MENU VIU

Primers

Amanida d'espinacs amb cruixent de beicon, panses, ametlles i formatge de cabra

Tàrtar de tres tomàquets amb feta, cogombre i pesto de menta

Amanida russa

Tàrtar de tonyina amb guacamole, chia i poma

Hummus d'alfàbrega amb bastonets de crudités

Xips de carxofa amb sal de vi

Croquetó de mongetes del ganxet i botifarra de perol amb parmentier de romaní

Crema de brandada de bacallà amb melmelada de pebrots del piquillo

Fideuà de verduretes

Tagliatella a la gorgonzola amb perles de mozzarella

Caneló de confit d'ànec amb pasta brick i compota de pera

Musclos a la valenciana

Salmorejo amb mango i formatge emmental

Risotto de sobrassada

Navalles a la planxa amb all i julivert

Segons

Bacallà amb cigrons i alls tendres

Calamars a la planxa amb espaguetis de verdures

Cueta de rap a la marinera amb musclos

Filet de llobarro a la planxa amb verduretes

Salmó noruec a la planxa amb ceba al porto i salsa teriyaki

Timbal de sepia amb parmentier d'albergínia

Costelletes i mitjanes de cabrit arrebossades amb xips de patata i maionesa d'alfàbrega

Cua de vaca al vi negre

Garrinet al forn a la segoviana

Entrecot de vaca al pebre verd

Secret ibèric amb salsa de pistatxos

Melós de vedella amb bolets

Steack tartar de mitjana de vaca amb rovell d'ou de guatlla

Peus de porc guisats amb bolets

Les postres

Fruita de temporada

'Torrijas' amb gelat de llet merengada

Pastís de pastanaga amb coulis de mango

Flam de coco i ametlles

Flamet de cel amb nata i crocanti

Trufes amb nata

Coulant de xocolata amb gelat de vainilla

Pastís de formatge amb coulis de gerds

Tiramisú

Gelats variats

Aquest menú inclou pa i una beguda

ESCOLLIR TRES TAPES DE PRIMER, UN SEGON I UNES POSTRES

25,50 IVA INCLÒS

El servei a la terrassa del Passeig es veurà incrementat amb un 5%