Carta de Tapiñas Peix
DESCOBREIX LA NOSTRA CARTA
AMANIDES
Amanida de contrastos amb pernil ibèric.
Enciam, pastanaga, tomàquet, formatge, favetes, codony, pernil ibèric amb vinagreta de mel i mòdena.
9,90 €
Amanida de llagostins.
Mesclum d’enciams, llagostins, musclos, ou ratllat i salsa còctel.
11,90 €
Amanida de ventresca de tonyina.
Tomàquet, ceba tendra i ventresca de tonyina.
12,90 €
Caprese.
Tomàquet, mozzarella, olives negres, olivada i oli d’alfàbrega.
7,90 €
"Esqueixada" de bacallà.
Tomàquet, ceba tendra, bacallà, olives negres i olivada.
6,90 €
11,50 €
MUNTADETS
Micuit d’ànec amb compota de poma.
3,90 €
Foie fresc d’ànec amb reducció de Pedro Ximénez.
6,90 €
Steak tartar de filet de vaca.
4,50 €
Anxova del Cantàbric.
3,50 €
Pernil de gla amb Padrón.
5,90 €
CARPACCIOS
Carpaccio de tonyina amb oli de soja.
12,90 €
Carpaccio de salmó noruec amb oli d’anet.
12,90 €
Carpaccio de ‘lacón’ gallec amb oli de pebre vermell, pipes i ceba cruixent.
8,90 €
Carpaccio de filet de bou amb formatge parmesà.
12,90 €
ENTRANTS CLÀSSICS
Pebrots de “Padrón"
3,90 €
6,80 €
Braves a la planxa amb salsa picant.
3,90 €
6,80 €
Xips de carxofa.
7,90 €
Pernil cuit a la gallega ‘lacón’.
6,80 €
Calamarsets a l’andalusa.
10,90 €
Calamars saltats amb favetes.
16,90 €
Xanguet del Pacífic (fregit, amb ou ferrat o truita).
12,50 €
Xocos de sèpia arrebossada.
6, 70 €
11,90 €
Pop a la gallega.
10,90 €
18,90 €
Pota de pop a la brasa.
18,90 €
Formatge brie arrebossat amb coulis de gerds.
8,90 €
Bunyols de bacallà.
7,80 €
Croquetes de pernil ibèric.
7,80 €
Croquetes de la setmana.
7,80 €
Gambes a l’allet amb un toc picant.
15,90 €
Pernil ibèric d’enceball.
12,90 €
Pernil ibèric de gla.
24,50 €
Anxoves del Cantàbric.
14,90 €
Ous ferrats amb patates i foie.
13,90 €
Ous ferrats amb patates i pernil ibèric.
11,90 €
Ous ferrats amb patates i xistorra.
10,90 €
ENTRANTS DEL MAR
Cloïsses de cultiu gallegues.
11,60 €
23,20 €
Cloïsses de cultiu a la marinera o vi blanc.
24,20 €
Ostra de Pontevedra (Flor)
1,95 €
Ostra de Pontevedra (Super King).
6,50 €
Tellines.
14,50 €
“Zamburiñas” gallegues.
18,50 €
Petxina de pelegrí extra amb ceba caramel·litzada.
12,70 €
Caragols de punxa “Cañaillas”
15,90 €
22,50 €
Musclos al vapor.
6,25 €
10,80 €
Musclos freds amb vinagreta cruixent.
7,80 €
Musclosa la marinera
12,80 €
Navalles a la planxa.
17,50 €
Gamba vermella.
26,90 €
Llagostí del Mediterrani (bullit o a la planxa).
22,90 €
Escamarlans mitjans (bullit o a la planxa).
17,50 €
Llamàntol Canadà.
SM
Llamàntol Gallec.
SM
PEIXOS
Peix salvatge del dia.
21,90 €
Tonyina a la planxa amb crema de soja i ceba caramel·litzada.
14,90 €
Calamars a la planxa.
13,90 €
Rap sencer a la planxa.
20,90 €
Lloms de rap a la marinera.
19,50 €
Llom de salmó a la planxa amb salsa tàrtara.
14,65 €
Llom de bacallà confitat amb allets.
21,95 €
Llenguado de la costa.
22 €
Llom de bacallà a la planxa.
20,95 €
CARNS
Foie d’ànec amb compota de poma i Pedro Ximénez
27,90 €
Cuixa de cabrit al forn.
18,50 €
Espatlla de cabrit al forn.
24,90 €
Secret ibèric amb salsa d’ametlles.
14,50 €
Xai al forn.
15,90 €
Filet de bou.
18,90 €
Filet de bou amb foie i compota de poma.
23,90 €
Entrecote - 250 gr.
14,90 €
Salsa roquefort - pebre verd - ceps - chimichurri .
1,80 €
TARTARS
Steak tartar de filet de vaca.
14,90 €
Tartar de bacallà d’Islàndia.
12,90 €
Tartar de salmó noruec amb oli d’anet.
14,90 €
Tartar de tonyina amb poma àcida, tomàquet i oli de soja.
14,90 €
PANS
Pa gallec
0,50 €
Pa gallec torrat amb tomàquet.
0,70 €
POSTRES
Pinya natural.
3,90 €
Suc de taronja natural.
3,40 €
Suc de taronja natural amb gelat de vainilla i cointreau.
4,90 €
Mel i mató amb crocant d’ametlles.
3,90 €
Iogurt natural.
3,10 €
Iogurt natural amb coulis de fruits vermells.
3,60 €
Flam d’ou amb nata.
3,60 €
Trufes amb nata.
4,90 €
Coulant de xocolata
4,60 €
Tarta Santiago amb Meus Amores.
4,20 €
Pastís de formatge i iogurt grec.
4,20 €
Tiramisú.
4,60 €
Brownie de xocolata i nous amb gelat de vainilla.
4,20 €
Eclair de cafè amb sopa freda de toffee.
4,20 €
Tatin de poma amb gelat de vainilla.
5,90 €
Gelats variats.
3,90 €
ELS NOSTRES COMBINATS (mínim 2 persones)