Tapiñas Carn: 937 859 746
Tapiñas Peix: 937 357 389
VIU By Tapiñas: 937 839 296

Menú de Viu by Tapiñas

menu-viu.jpg

A Viu by Tapiñas tenim dos menús que et permetran conèixer l'essència del nostre restaurant, el menú VIU i el menú diari.

El menú VIU es composa de tres tapetes de primer a escollir entre unes 12/14 opcions, son petites tapetes que et permeten gaudir d’un primer plat ben variat y un segon plat a escollir també entre unes 12/14 opcions on hi trobaràs carn i peix, aquest menú inclou les postres, vi i aigua. Està disponible tots els dies de la setmana migdia i vespre. Preu: 25,90€ (el servei a la terrassa es veurà incrementat amb un 5%)

El menú diari, és un menú amb sis opcions de primer i la mateixa quantitat d'opcions de segon, un menú variat per tots els gustos, aquest menú inclou les postres i una beguda. Disponible de dilluns a divendres migdia Preu: 15,90€ (el servei a la terrassa es veurà incrementat amb un 5%)

El menús els trobaràs sempre actualitzats a la nostra pàgina d’Instagram @tapinasrestaurants

 

MENU VIU

Primeros

Timbal de quinoa con mango, aguacate y vinagreta de naranja

Chatonada con anchoa

Tartar de tres tomates con feta, pepino y pesto de menta

Trinxat de la Cerdaña

Hummus al curry con palitos de verduras

Canelón de alcachofas y queso brie

Espaguetis negros con salsa marinera

Tostadita de brandada de bacalao con mermelada de tomate y sésamo negro

Croquetón de setas y ajos tiernos

Fideuá montañesa de verduritas con secreto ibérico

Crema de carabinero

Mejillones con vinagreta de mostaza

Chips de alcachofa con sal de vino

Risotto de boniato con parmesano

Navajas a la plancha

Segundos

Bacalao con tempura de cerveza y alioli de albahaca

Espaguetis de sepia con verduritas salteadas con jengibre y coco

Suquet de merluza a la marinera

Filete de lubina con verduritas

Salmón noruego a la plancha con salsa cítrica de lima y mango

Atún a la plancha con cebolla caramelizada y aceite de soja

Calamares rellenos con salsa americana

Cochinillo al horno a la segoviana

Steack tartar de entrecot de vaca con yema de huevo de codorniz

Entrecot de vaca a la plancha con mantequilla finas hierbas

Pies de cerdo guisados con setas

Secreto ibérico con salsa de pistachos

Rabo de vaca al vino tinto

Meloso de ternera con setas

Postres

Fruta de temporada

Torrija con helado de leche merengada

Pastel de zanahoria con coulis de mango

Tiramisú

Flan de requesón

Tocinillo de cielo con nata y crocanti

Trufas con nata

Coulant de chocolate con helado de vainilla

Pastel de queso con coulis de frambuesa

Helados variados

Este menú incluye pan gallego y una bebida

ESCOJER TRES TAPAS DE PRIMERO, UN SEGUNDO Y UN POSTRE

25,50 IVA INCLUIDO

El servicio en la terraza del Paseo se verá incrementado con un 5%