Menú de Viu by Tapiñas

A Viu by Tapiñas tenim dos menús que et permetran conèixer l'essència del nostre restaurant, el menú VIU i el menú diari.
El menú VIU es composa de tres tapetes de primer a escollir entre unes 12/14 opcions, son petites tapetes que et permeten gaudir d’un primer plat ben variat y un segon plat a escollir també entre unes 12/14 opcions on hi trobaràs carn i peix, aquest menú inclou les postres, vi i aigua. Està disponible tots els dies de la setmana migdia i vespre. Preu: 25,90€ (el servei a la terrassa es veurà incrementat amb un 5%)
El menú diari, és un menú amb sis opcions de primer i la mateixa quantitat d'opcions de segon, un menú variat per tots els gustos, aquest menú inclou les postres i una beguda. Disponible de dilluns a divendres migdia Preu: 15,90€ (el servei a la terrassa es veurà incrementat amb un 5%)
El menús els trobaràs sempre actualitzats a la nostra pàgina d’Instagram @tapinasrestaurants
MENU VIU
Primeros
Timbal de quinoa con mango, aguacate y vinagreta de naranja
Chatonada con anchoa
Tartar de tres tomates con feta, pepino y pesto de menta
Trinxat de la Cerdaña
Hummus al curry con palitos de verduras
Canelón de alcachofas y queso brie
Espaguetis negros con salsa marinera
Tostadita de brandada de bacalao con mermelada de tomate y sésamo negro
Croquetón de setas y ajos tiernos
Fideuá montañesa de verduritas con secreto ibérico
Crema de carabinero
Mejillones con vinagreta de mostaza
Chips de alcachofa con sal de vino
Risotto de boniato con parmesano
Navajas a la plancha
Segundos
Bacalao con tempura de cerveza y alioli de albahaca
Espaguetis de sepia con verduritas salteadas con jengibre y coco
Suquet de merluza a la marinera
Filete de lubina con verduritas
Salmón noruego a la plancha con salsa cítrica de lima y mango
Atún a la plancha con cebolla caramelizada y aceite de soja
Calamares rellenos con salsa americana
Cochinillo al horno a la segoviana
Steack tartar de entrecot de vaca con yema de huevo de codorniz
Entrecot de vaca a la plancha con mantequilla finas hierbas
Pies de cerdo guisados con setas
Secreto ibérico con salsa de pistachos
Rabo de vaca al vino tinto
Meloso de ternera con setas
Postres
Fruta de temporada
Torrija con helado de leche merengada
Pastel de zanahoria con coulis de mango
Tiramisú
Flan de requesón
Tocinillo de cielo con nata y crocanti
Trufas con nata
Coulant de chocolate con helado de vainilla
Pastel de queso con coulis de frambuesa
Helados variados
Este menú incluye pan gallego y una bebida
ESCOJER TRES TAPAS DE PRIMERO, UN SEGUNDO Y UN POSTRE
25,50 IVA INCLUIDO
El servicio en la terraza del Paseo se verá incrementado con un 5%